havregrød

Med hensyn til sunde kulhydratkilder kunne du virkelig føle, at der normalt ikke er mange valg. Som nogen, der holder øje med deres blodsukkerintervaller, kan du være meget begrænset med hensyn til, hvad du kan være i stand til og ikke kan spise til morgenmad, hvorimod det i en fortærende plan er at reducere din kropsvægt ud over dit blodsukker.

Den fremragende nyhed? Ét kulhydrat – havregryn – er ekstremt alsidigt. Denne enkelt kulhydrat er en vidunderlig forsyning med fiber, kan ikke rumme sukker og er fyldt med langvarig vitalitet.

Lige her er hvordan man kan bruge havregryn:

1. Konventionel havregryn. Intet varmer dig op som en skål med fremragende havregryn. Konventionel havregryn – kogt med vand eller mandelmælk er en vidunderlig morgenmad når som helst på ugen.

Brug det ofte til at fylde dig, hvorimod beskyttelsen af ​​din kalorie afhænger af.

2. Chilly Oats. Alternativt, hvis du er en person, der har et kalorieforbrug, men ikke har brug for alt det sukker, der følger med almindelige morgenmadsprodukter, kan du prøve at servere din havre køligt. Hæld blot lidt mandelmælk over ukokte havre og tilsæt nogle moderne nødder eller nøddesmør.

Lad skålen sidde i 5 minutter, så havren optager et antal af væsken, så får du en lækker morgenmad på farten.

3. I burgere og kødlaff. I tilfælde af at du er en burgerfan men dog har holdt sig væk fra dem på grund af alle de uønskede elementer i disse opskrifter, skal du tage ord: Du kan spise en burger og virkelig føle dig ordentlig med det.

Skift blot det nederste oksekød ud til gulvet kalkun eller hanebryst, hvorefter du bruger havregryn som bindemiddel. Tilsæt dit æg og uanset krydderier, du har brug for, og du er måske i orden.

4. Blandet i en smoothie. Overvej at blande havregryn direkte i en smoothie. Hvis du ikke har tid til morgenmad om morgenen, kan en moderne frugtprotein smoothie være det rigtige middel til at absorbere noget vitamin.

Den ene ulempe? Frugt alene kunne ikke holde dig lang nok. Havre er en meget bedre tanke. Bare bland dem ordentligt i smoothien, så får du et ekstra afbalanceret måltidsforbrug på få sekunder.

NB. Trivselsspecialister går ofte ind for folk, der finder sig selv gluten-delikate, undgår havre. Det er blevet opdaget, at stålskårne havre burde være fordelagtige for mange glutenfølsomme individer. Dog på alle tidspunkter se hurtigt efter nogen af ​​de daglige glutenfølsomme tegn. Hvis havre udløser problemer, skal du undgå dem før eller senere.

Analyse har vist, at dem, der springer over morgenmad, virkelig vejer større end dem, der spiser tre måltider om dagen. Springe over et måltid får dig ofte til at spise ekstra energi gennem dagen, og at springe et måltid yderligere langsomme udførte din stofskifte. Hyppig måltidsstyring trang og oversvømmende. Så mål at spise tre (eller ekstra) måltider om dagen.

Hold disse koncepter i tanker, og sørg for, at du begynder at bruge havregryn som en del af din fælles plan for vægttab.

Selvom det kan være meget vanskeligt at håndtere din sygdom, er sort 2-diabetes bare ikke en situation, det er vigtigt at blot opholde sig i. Du kan også foretage lette ændringer af din daglige rutine og mindske hver din vægt og dit blodsukkerinterval. Tag fat derinde, jo længere du gør det, jo bedre bliver det.