Forbruger at mindske de fleste kræftsygdomme

De fleste kræftformer er den anden vigtigste forklaring på død i Amerika. I overensstemmelse med Nationwide Most Cancer Institute var der i 2019 blevet anerkendt ca. 1,8 millioner mennesker med en slags flest kræftformer, uanset om det er flest kræftformer i brystet, de fleste kræftformer i prostata, de fleste kræftformer i bugspytkirtlen osv.

De fleste kræftformer er en sygdom, hvor stedceller deler sig og udvikler sig til en pris, der er hurtigere end de normalt burde. Denne ekstra celleudvikling ødelægger kropsvæv og sorterer en tumor. Det antages, at de fleste kræftformer forekommer i tre niveauer: initiering, forfremmelse og udvikling. Vægtreduktionsplan er et stærkt instrument, der kan hjælpe med til gradvis og endda vende promoverings- og udviklingsniveauer.

Diæt og De fleste kræftformer

Diæt er en afgørende tænkning over de fleste kræftformer og middel til forebyggelse. Mens din vægttabsplan ikke gør dig modstandsdygtig over for voksende flest kræftformer, kan det faktisk hjælpe med at mindske dine odds.

Videnskabelig analyse udført af medicinske fagfolk, der ligner Dr. T. Colin Campbell, Dr. John McDougall, og Dr. Dean Ornish foreslår en vægttabsplan, der maksimerer komplette plantebaserede måltider, kan være nyttigt til at tjene til at bekæmpe de fleste kræftformer. Dette indebærer at man spiser en række frugter, greener, komplette korn, bælgfrugter, nødder og frø hver dag. Du behøver ikke spise en vægttabsplan, der er unik for afgrøder, men det er bestemt et godt forslag at gøre dem til nutidens primære stjerne.

5 forslag til at indarbejde ekstra frugt og grøntsager i din vægttabsplan:

1. Ved morgenmaden, højt korn, pandekager eller havregryn med moderne bær, bananer eller ferskner.

2. Forvasket og forudskåret frugt eller greener giver en vigtig enkel, hurtig og sund snack.

3. At indarbejde ekstra salater i din vægttabsplan er en effektiv måde at komme i forskellige grøntsager på.

4. Lav din tallerken farverig og indarbejd tre helt forskellige greener med protein (dvs. spinat, gulerødder og rødbeder).

5. Frugtsalat eller bagt frugt er en fremragende forskellige til dessert.

5 forslag til at indarbejde ekstra komplette korn i din vægttabsplan:

1. Som erstatning for hvidt brød, hvid pasta eller hvid ris, prøv komplet hvede eller komplet kornbrød, komplet hvedepasta eller brun ris som en mere sund forskellige.

2. Brug komplette kerner som aspektretter, der ligner pilaf, byg eller quinoa.

3. Til morgenmad, prøv komplette kornsorter, komplet hvedepandekage og vaffelblandinger eller komplet kornende brændende korn.

4. Få glæde af komplette kornkiks som snack.

5. Vælg indstillinger til forarbejdet og lyserødt kød:

– Nylig ristet kalkun eller hane er en fremragende erstatning for lyserødt kød.

– Tofu eller tempeh kan bruges i stort set enhver opskrift som et alternativ til kød.

– Valg af kalkunpølse eller kalkunbacon med morgenmad er et større valg end oksekødpølse.

– Æggesalat eller hummus er en effektiv erstatning for frokostkød.

I tilfælde af at du er i gang med at behandle kemoterapi mod dine fleste kræftformer, kan det muligvis opleves en mangel på trang til mad eller ændring i stilpræferencer. Måltider kan style metal eller måske du kvalme kvalme. Dette gør faktisk indtagende og korrekt diæt et problem. Desværre kan forbrug af meget mindre måltider i dette scenarie resultere i underernæring. Dette er grunden til, at det er nødvendigt, så du kan spise tilstrækkelig næringsrige måltider, så din krop har den vitalitet, den skal heles og bekæmpe infektioner.

Nogle metoder, du muligvis kan tjekke for at komme via denne hårde tid omfavne minimere madlavning lugt, indtag overdreven kalorieindhold, overdreven protein måltider, små hyppige måltider og nippe til kun små mængder væske under måltiderne. Når du fortsætter med at få point med måltider, skal du tale med din læge eller en registreret diætist for ekstra hjælp.

Vi er i stand til at kæmpe for de fleste kræftformer med de måltider, vi har på spidsen af ​​vores gafler. Hør på din krop og spis, hvad der får dig til at føle dig godt.