De største måltider valg til sunde porer og hud

Så typisk når vi tager højde for den korrekte diæt, har vi en tendens til at overveje, hvilke måltider der vil hjælpe os med at nå vores målets fysiske vægt eller hjælpe os med at forbedre vores hjertesyns velvære, bekæmpe de fleste kræftformer eller skære ned vores fare for slagtilfælde. Mens det er alle vigtige komponenter, man skal være opmærksom på, kan man ikke overse betydningen af ​​at få sunde porer og hud så korrekt. Hvad du spiser vil påvirke dine porer og hudens velvære.

Hvilke måltider hjælper dig med at få behagelige, rene, silkeagtige porer og hud? Lige her er din line-up …

1. Avokado. Af alle måltider, der skal spise, kan avocadoer muligvis rekordhøjt. Denne måltider er rig på sundt fedt, som hjælper med at bevare dine porer og hud, fugtet og smidig, mens derudover at tilbyde en kraftig dosis vitamin E. Vitamin E er en specifik antioxidant, der kan hjælpe med at fugtige dine porer og hud yderligere og vil hjælpe med at skære ned udseendet på dejlige spor og rynker.

Server en avokado sammen med dine måltider, hver gang der kan opnås. Brug det med rimelighed, hvis du ser på din vægt.

2. Valnødder. En anden god forsyning af sundt fedt, der er rart at sælge yngre prøver med hud, er valnødder. Valnødder er rige på omega-Three fedtsyrer, der er meget vigtige for at beskytte din hudfarve klar.

Derudover hjælper de med at sikre korrekt fugtighed i porerne og huden, så også tørhed kan forekomme.

3. Candy kartofler. Hvis du kun har et spring over slik kartoffelbåndvognen, kan det nu være tiden. Candy kartofler er rige på vitamin A, som kan hjælpe hver med at forbedre dit syn ud over at hjælpe med at skabe mere sunde forsøg på porer og hud.

Candy kartofler er desuden en vidunderlig forsyning af kostfiber og sofistikerede kulhydrater, så de er fremragende for mange der har brug for at styre deres blodsukkerinterval så korrekt.

4. Bell Peppers. Til sidst skal du ikke glemme at tilføje et par paprika til din fortærende plan. Uanset om du vælger lyserødt, orange eller gult eller ikke, er disse stærkt farvede grønt fyldt med C-vitamin, hvilket er en nødvendighed for at beskytte dine porer og hud i høj form.

C-vitamin fungerer som en antioxidant i din krop, som derudover går en god afstand i retning af servering til at skære ned fine spor og rynker. Oxidation kan ældes en person, og indtagelse af tilstrækkelige antioxidanter hjælper med at afværge dette.

Bevar disse måltider i tanker, og sørg for, at du normalt ikke mangler dem i din fortærende plan. Jo højere din porer og hud ser ud til og føles, jo ekstra forsikret kan du være, så det lønner sig at ikke overse dem.

Og det burde gå ud med at sige nogle af de meget vigtige spørgsmål, du skal gøre for at holde op med mere sunde forsøgsporer og hud forbliver hydreret, så par disse måltider med mindst otte til 10 glas vand hver dag lige så godt .

Sortering 2-diabetes vil ikke være en situation, du skal være i. Ved at foretage enkle ændringer af din daglige rutine, kan det opnås at beskytte dit koronarhjerte, nyrer, øjne og lemmer fra den skade, der typisk er forårsaget af diabetes, og slippe af med en række problemer, der er chancerne for, at du allerede er ekspertise.